Skip to main content

Echipele cu cele mai mari punctaje, clasate pe locurile I – X vor câștiga la sfârsitul concursului locuri în Tabăra de Leadeship pentru Mediu Eco Provocarea. În tabără, echipa va fi reprezentată de cei mai buni 4 elevi și 1 profesor coordonator.

Tabăra Eco Provocarea va fi organizată de ViitorPlus, în vara anului 2025. În cazul în care echipa a avut în componență mai mult de 4 membri, coordonatorul/ coordonatorii vor decide care sunt cele 4 persoane eligibile pentru premiu, în funcție de implicarea acestora în activitățile echipei. De asemenea, echipele de liceeni declarate câștigătoare vor desemna împreună cu profesorii coordonatori și conducerea școlii un singur profesor care însoțește grupul de elevi în tabără. Viitor Plus nu este responsabil pentru selecția/ decizia echipei și nu poate răspunde pentru vreo contestație venită de la elevi în acest sens.

Premiile totale pentru concursul național – categoria LICEENI (50 de locuri în tabăra de vară) sunt în valoare de 60.000 RON, bani destinați atât acoperirii costurilor de cazare (5 zile/ 4 nopți), masă și materiale educaționale pentru participanții câștigători ai concursului.

În funcție de realizarea unor noi parteneriate în cadrul concursului, va exista posibilitatea suplimentării numărului de locuri câștigătoare, aspect ce va fi anunțat de organizator pe parcursul concursului.